Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Bazin

01

Nu este un secret pentru nimeni că antrenamentul în piscină este foarte întrebat, deoarece în timpul înotului o persoană antrenează sistemul respirator și nervos, inima, vasele sangvine și mușchii, ameliorând în același timp și stresul emoțional. În timpul înotului, aproape toate grupele musculare se pun în funcțiune. La fel puteți crește sau reduce tensiunea asupra organismului alegând un anumit stil de înot. Pentru cei care nu știu să înoate, o soluție bună ar fi antrenamentul personal cu un antrenor profesionist și competent, sau antrenamentul într-un alt format - în grup

Saună cu infraroșu

02

Undele infraroșii încălzesc țesuturile, organele, mușchii, oasele și articulațiile. Fluxul de sânge și limfa se accelerează. Datorită acestui fapt, crește metabolismul, precum și există o creștere a furnizării de oxigen în țesuturile întregului organism. Acest lucru ajută la creșterea imunității și la prevenirea diferitelor boli.

Principala diferență față de saunele tradiționale este principiul încălzirii corpului. Impactul asupra corpului nu este abur sau aer fierbinte, ca în băi și saune tradiționale, ci căldura undelor IR.

Saună finlandeză

03

Tip de saună cu abur uscat, în care există o alternanță de expunere la aer cald cu o temperatură de încălzire de aproximativ 100 de grade și apă mai rece (aproximativ 40 de grade). Raportul optim între umiditate și temperatură, face sauna finlandeză foarte benefică pentru sănătate.

Hamam

04

Hamamul este diferit de orice saună cu un nivel mare de umiditate. Acesta variază în intervalul 80-100%. În același timp, temperatura este foarte blândă în intervalul 40-45 de grade. O astfel de microclimă este utilă și plăcută pentru relaxare, în același timp, nu are un efect stresant sau periculos asupra corpului.

Sala de forță

05

Cursurile din sala de sport nu numai că îmbunătățesc starea fizică și pirituală, dar contribuie și la atingerea obiectivelor personale! Antrenamentul în sala de sport vă permite să creșteți masa musculară, să creați un relief frumos, să creșteți metabolismul, să întăriți sistemul locomotor, să formați o postură corectă, să lucrați zonele cu probleme, să întăriți structura osoasă, toate acestea contribuind nu numai la o sănătate bună și la prevenirea multe boli, dar prelungește și viața! De asemenea, antrenamentul dezvoltă un sentiment de disciplină și rutină, iar acest lucru, la rândul său, afectează stilul de viață de zi cu zi!

cardio zonă

06

Antrenamentele cardio, sau exercițiile aerobice, cu alte cuvinte, sunt una dintre cele mai bune modalități de a-ți îmbunătăți starea de bine și de a-ți menține corpul în formă excelentă. Tehnologiile moderne fac posibilă crearea unei varietăți uriașe de dispozitive care pot interesa și aduce plăcere chiar și celor cărora nu le place sportul. Cel mai important, antrenamentul cardio este cheia sănătății corpului tău. La urma urmei, ele întăresc sistemul cardiovascular al corpului tău, îi măresc rezistența, antrenează sistemul respirator și cresc tonusul general.

zid pentru alpinism

07

Acesta nu este doar un antrenament excelent pentru toate grupele musculare și rezistența, ci și o oportunitate de a obține o plăcere de neuitat ca un hobby util. Antrenamentul ajută la depășirea fricii, dezvoltă determinarea și dexteritatea, afectează dezvoltarea gândirii logice, îmbunătățește coordonarea mișcărilor. Antrenamentul este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Sală de box

08

Boxul este un antrenament extrem de interesant care vă permite să vă eliberați de stres și să scăpați de emoțiile negative. Pe lângă faptul că acesta este un antrenament cardio excelent care întărește sistemul cardiovascular, vă permite să dezvoltați coordonarea, să îmbunătățiți reacția și acuratețea mișcărilor, învață o persoană să fie mai colectată și să-și controleze emoțiile. Rezultatul va fi un corp frumos, rezistent și încredere în tine și în abilitățile tale!

programe în grup

09

Aceasta este o direcție importantă și interesantă de antrenament! Avantajul său este că într-un grup, de regulă, motivația și sprijinul celor care lucrează cu tine crește, în plus, orele de grup se disting printr-o mare varietate de sarcini, ținând cont de nivelul de pregătire al unei persoane. Aceasta înseamnă că oricine poate alege un antrenament care va maximiza nu numai plăcerea activității fizice, ci și beneficiile pentru sănătate.

Tenis de masă

10

Acesta este un joc captivant, interesant și util, iar dacă joci tenis în mod regulat, atunci este un antrenament grozav! Tenisul de masă este clasificat ca exercițiu aerobic, care crește circulația sângelui, afectează pozitiv funcționarea inimii și crește rezistența organismului, ceea ce înseamnă că în general ajută la întărirea sistemului cardiovascular. Antrenamentul regulat întărește mușchii spatelui, abdomenului, picioarelor și brațelor și, de asemenea, îmbunătățește funcționarea aparatului vestibular și vederea.

Squash

11

Acesta este un antrenament distractiv și plin de satisfacții pentru toate vârstele și nivelurile de fitness. Începătorii cred adesea că jocul de squash este un fel de tenis, dar squash-ul este mai mult un joc sportiv, particularitatea sa nu este doar în regulile și condițiile jocului, ci și în sarcina pe care o dă. Pentru o oră de joc intens cu squash, o persoană poate arde până la 1000 de kcal! Squash-ul dezvoltă coordonarea și viteza mișcărilor, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular și respirator, precum și gândirea tactică, deoarece jocul de squash este și un joc strategic! Nu e de mirare că se numește „șah fizic” și „jocul gânditorilor”.

Zonă de crossfit

12

CrossFit este unul dintre cele mai populare antrenamente de astăzi și din motive întemeiate! Acest antrenament vă permite în foarte scurt timp să vă îmbunătățiți starea fizică. Antrenamentul constă în seturi de exerciții care se desfășoară în ciclu, care trebuie finalizate într-un interval minim de timp. CrossFit dezvoltă în primul rând forța, rezistența și agilitatea. CrossFit este un antrenament de mare intensitate care trebuie abordat treptat, dar cu voință și răbdare, nu vei înceta niciodată să-l iubești! Rezultatul tău va fi nu doar un corp frumos, sănătos și tonifiat, ci și armonie interioară!

Teren pentru Volley

13

Vara este perioada în care vrei să te relaxezi și să te relaxezi cât mai mult posibil, dar chiar și odihna poate fi activă și plăcută. Un loc de joacă în aer liber și toate echipamentele necesare vă vor permite să petreceți o seară de vară jucând volei. Acest joc antrenează dexteritatea, acuratețea mișcărilor, dezvoltă mobilitatea și flexibilitatea, are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, ameliorează stresul și îmbunătățește starea de spirit!

1602252632_In-the-gym-for-health-Medical-Fitness-at-the-service-1024x628

Cabinet medical

14

Un indicator important al clubului este, în primul rând, grija de sănătatea clienților, mai ales dacă o persoană nu a dus anterior un stil de viață activ fizic. Medicii cabinetului nostru medical nu vor acorda doar asistență în caz de accidentare, ci îi vor ajuta și pe sportivii începători să aleagă sarcina optimă și sigură, ținând cont de toate caracteristicile corpului său. Și vor da, de asemenea, recomandări cu privire la antrenament pe baza rezultatelor diagnosticului de compoziție corporală.

Salon de frumusețe

15

O comoditate suplimentară în club pentru a economisi timp, este prezența Salonului de frumusețe. Aici puteți folosi întotdeauna serviciile meșterilor profesioniști pentru tunsoare, coafură, manichiură și pedichiură, cosmetologie și masaj după un antrenament. O vizită la salonul de frumusețe după un antrenament este o oportunitate de a vă relaxa cât mai mult și de a încheia ziua într-o dispoziție superbă.

Aveți intrebări? Sunați-ne!

ADRESĂ

Ion Creanga 49

GRAFIC

Zile lucrătoare: 7:00-22:00

Sâmbătă: 8:00-21:00

Duminica.: 8:00-19:00